Over ons

Wie is Jan Hellings?

Al meer dan 35 jaar ben ik ambachtelijk slager in de omgeving van Schijndel. De meeste mensen gaan tegenwoordig naar de supermarkt voor het gemak, maar lopen daar toch ook tegen nadelen op. Wij willen graag een alternatief bieden door naar de mensen toe te komen om een eerlijk, lekker en betaalbaar stukje vlees te bieden. Mijn vrouw Henriette en ik vinden het belangrijk om de mensen ambachtelijk vlees te kunnen bieden tegen een scherpe prijs en ik elke gewenste hoeveelheid.


Wat hebben wij als marktslager te bieden?

Ons vlees komt rechtstreeks van de boerderij en wordt geslacht in een regionaal slachthuis. Het wordt vervolgens door mij uitgebeend en verwerkt in onze moderne werkplaats. Hierdoor wordt dus altijd vers vlees geleverd aan onze klanten en kan het vlees eventueel thuis ingevroren worden. Tevens is het hierdoor mogelijk om tegen aantrekkelijke prijzen grote hoeveelheden kwaliteitsvlees te bieden in vleespakketten, of zelfs een half varken, welke desgewenst ingevroren kunnen worden geleverd (zie bijgevoegde overzichts- en prijslijst).


Naast het aanbod van vers slagerijvlees verzorgen wij ook volledig verzorgde barbecue, gourmet, steengrill of fondue vleesschotels. Al deze vleesschotels kunnen desgewenst uitgebreid worden met salades, sauzen, groenten, stokbrood etc. Binnen de regio Den Bosch worden de benodigdheden voor een uitgebreide barbecue, inclusief barbecue-apparaat en gas, op afspraak thuisbezorgd. Of u binnen de regio valt, kunt u altijd met ons overleggen. Voor de mogelijkheden en prijzen van onze vleesschotels zijn lijsten bijgevoegd.

Tot slot wensen wij U een fijne marktgang en wij hopen U graag de volgende keer weer te zien. En vergeet vooral onze slogan niet: 

"Uw kwaliteitsslager voor een vers en voordelig, ambachtelijk stukje vlees tegen marktprijzen!"

Jan Hellings